понедељак, 23. фебруар 2015.

Zdravlje i Broj

Postavlja se pitanje: zašto je tako prosta procedura kao što je koncentracija na niz odredjenih brojeva toliko delotvorna u pogledu izlečenja od bolesti? U čemu je stvar?
Svaka bolest je odstupanje od norme, odstupanje od norme u radu pojedinih ćelija ili organa, ili celog organizma. Izlečenje od bolesti , znači  vraćanje u normu , a nizovi cifara obezbedjuju povratak normi. Koncentrišući se na neki konkretni niz brojeva, zapravo sprovodimo "štelovanje"  organizma na ono stanje  koje je zapravo norma. Na kraju , to stanje se fiksira, a to je zapravo izlečenje od bolesti.
Da pojasnimo. Naš život je prožet ritmom. Planete se ritmički okreću oko Sunca.Za Zemlju to znači periodično smenjivavnje leta izime.Zemlja se okreće oko svoje ose, zbog čega imamo pravilnu smenu dana i noći.
Slika je ista na mikronivou. Elektroni u atomu se pravilno kreću oko jezgra.
Svako od nas, kada oslušne, može da čuje pravilno udaranje srca.U našem organizmu svaka ćelijica ima svoj ritam. I sveukupnost ćelija takodje ga ima, iako je on naravno drukčiji. I u njihovoj velikoj sveukupnosti, to jest već na nivou organa, takodje postoji ritam. Osoben ritam postoji i na nivou veze izmedju organa.
U odnosu na to, organizam se može uporediti sa orkestrom. kad svira neku kompoziciju, orkestar ne sme da falšira. Isto tako ni organizam. Zvučanje organizma treba da bude harmonično.A ako neki organ ili neka veza u svom radu odstupa od norme, tj, počne da falšira, to znači početak bolesti. A tada, vi kao dirigent svog orkestra treba da zamahnete svojom dirigentskom palicom i da ponovo uspostavite harmonični zvuk.
Ritam se može otkriti i tamo gde se na prvi pogled ne bi reklo da on postoji. Pogledajmo dugu na nebu posle kiše. Šta su te boje sa gledišta nauke?
Ono što opažamo kao boju nastaje pod uticajem elektromagnetnog talasa odredjene učestalosti. Učestalost oscilacija u ljubičastom delu je problićno dva puta veća od učestalosti u crvenoj oblasti. Pri opažanju boja kao i pri opažanju brojeva  nije odamah potpuno očevidno da iza njih stoji vibraciona struktura.Razjasnili smo da svakoj boji odgovara odredjena učestalost oscilacija. Isto tako stavi stoje i sa brojevima. Iza svakog broja  stoji njemu odgovrajuća vibraciona struktura. To isto može se reći i o nizu brojeva.
U slučaju bilo koje bolesti  pravilno nizanje brojeva dovodi do izlečenja, tj. dovodi organizam u normu. A to se dogadja zbog toga što je taj brojni niz , zajedno sa vibracionom strukturom koja stoji iza njega i sam jeste NORMA. Najjednostavniji način primene je kada je nepoznata bolest i stanje - tj. nema dijagnoze onda je to koncentracija na sledeći niz; 1884321.Sština metode je sledeća telo čoveka se sastoji iz sedam delova.
Glava   1819999
Vrat     18548321
Desna ruka   1854322
Leva ruka    4851384
Trup    5185213
Desna noga    4812531
Leva noga   485148291
A sada o tome kako treba koristiti ove podatke. Pretpostavimo da je čoveka zabolela glava. Onda on može da upoteebi cifarni  niz koji se odnosi na glavu- 1819999. Ako čovek ima osećaj nekakve bolesti istovremeno u dva ili više delova tela, onda se treba redom koncentrisatio na nizove koji odgovraju tim oblastima tela.
Koncentrišući se na brojeve, treba da istovremeno osvešćujete, da osećate svoj organizam, da ga vidite iznutra, da ga vidite apsolutno zdravog. To je važno za brzo uspostavljanje normalnog stanja. Ovom metodom  možete da lečite i druge ljude.

Нема коментара:

Постави коментар