понедељак, 23. фебруар 2015.

N U M E R O L O G

Numeroloska karta nam daje informacije o nasoj misiji zivota, nama kao fizickoj pojavi, o nasim karmickim zadacima, o kamenu temeljcu nase licnosti, o tome kako se izrazava nasa emotivnost, nas karakter, intelekt....nase odrastanje, vrhunce, izazove, nacin na koji da ostvarimo svoju svrhu -misiju zivota...nase talente...i jos puno toga...
Pored prikazanih osobina brojeva, svaki broj ima atribute koji nam vise govore o njemu, dajuci mu bogatstvo i dubinu sadrzaja, ovu dubinu nemaju samo apstraktni brojevi.
Ovako odeveni brojevi pojavljuju se uzivo stvarajuci mastu u nasim umovima. U astrologiji imamo mitologiju o bogovima i boginjama koji daju zivot i stvaraju drame astroloskim znacima. U tarotu postoji vizuelna imaginacija karata, boje, oblici,prikazane osobe, njihovi polozaji, koji podsticu pozitivnu stranu naseg uma i omogucuju nam da osvetlimo znacenje karte. Numerolog angazuje slicnu imaginaciju povezujuci brojeve punocom uma pri citanju numeroloske karte. Tako broj 6 nije bas graditelj kuce ili doma, vec poseduje osecajni, zenstven, umetnicki element koji unosi u svoj posao.Treba osetiti objektivne, mentalne ili tople elemente emocionalnih aspekata datog broja.
Da bi izradio numerolosku kartu sa tacnim i i istinitim informacijama o zivotnim aspektima jedne osobe, numerolog mora zadovoljiti sledece zahteve
- mora steci kompletnu numerolosku edukaciju
-mora solidno poznavati jezik brojeva koji pruza bitne informacije na relacijama izmedju slova i brojeva
- mora posedovati siru iskustvenu osnovu stvaranu izradom brojnih numeroloskih karti-shematskih planova
Svoja znanja, steceno iskustvo, a ponekad i intuiciju numerolog aktivira u pravcu prodiranja ispod povrsine zivotnih pojava i dogadjaja koji ga prate, da bi otkrio i objasnio dubinske nivoe njihovog znacenja za osobu koja je subjekt numeroloskog istrazivanja.
Mora da otkrije sustinski smisao svih slojeva natalozenih zivotnih iskustava i da ih predoci svom klijentu. Njegova obaveza je da na svetlost dana iznese ne samo pozitivnu stranu zivotnih aspekata koju otkrivaju brojevi u prostoru i vremenu, vec da klijentu predstavi i onu tamnu osencenu stranu koja neizbezno prati mnoge zivote.
Efikasan numerolog je po svojoj vokaciji obavezno h u m a n i s t a , pomalo altruista, neka vrsta dobre vile bez carobnog stapica, ali sa jasnom vizijom mogucih ostvarenja uspeha i pehova, na zivotnom putu klijenta kojeg istrazuje instrumentima numerologija.
NUMEROLOG je Vas prijatelj i Savetnik...koji respektuje SLOBODU VOLJE i IZBORA postupaka svake licnosti, nezavisno od dobijene prognoze, i svestan je da nisu iskljucena odstupanja u ponasanju licnosti na cijem profilu radi.
On demonstrira ulogu savetodavca, koji argumentovano ukazuje na izbor najpovoljnije odluke za licnost na kojoj radi.
Smatrali Numerologiju naukom ili ne, sva saznanja, informacije i predvidjanja koja sadrzi jedna numeroloska karta proizilaze iz njenih strogih pravila zasnovanih na logickom rasudjivanju pomocu premisa i konkluzija. Rezultati koje sadrzi numeroloska karta izvesno su u funkciji poboljsanja i unapredjenja ljudskog zivota, a sto potvrdjuje humanu orijentaciju numerologije, kao jedne od grana na bogatom stablu antropologije. Ona pomaze coveku da kreativno i produktivno osmisli zivot, aktivira unutrasnje potencijale i afirmise svoje eticke vrednosti.
Photo 2>

Нема коментара:

Постави коментар