среда, 25. фебруар 2015.

ISCELJIVANJE na daljinu


Kako se provodi iscjeljivanje na daljinu :

1.U principu: nije važna dijagnoza, ni udaljenost - bilo gdje u svijetu.Od osobnih podataka dovoljno je ime i prezime.

I sve nam je to ponovni, i ponovni veličanstven dokaz:
da smo svi Jedno.

2.Za osobu, u tih pola sata koliko traje tretman, dobro bi bilo da je u nekom ugodnom ,ležećem položaju i da je opuštena.Ne treba očekivati neke tjelesne senzacije, ali ako bi se nešto događalo, osoba će to sigurno registrirati.

3.Poboljšanja mogu biti isti čas, ali nekad treba i počekati neko vrijeme, no uglavnom ono najbitnije se dogodi brže,a poboljšanja se primjećuju i iza toga, još i neko kraće ili duže vrijeme iza tretmana.Zapravo toliko dugo koliko je potrebno da se za tu osobu postigne ono što je u tom danom trenutku najbolje za nju.

4.Događalo se da je osoba morala u tijeku tretmana npr. otići WC.Terapija se odvija i tada. Ali ako se baš nešto ne mora,i može se obaviti kasnije,korisnije da osoba bude mirna i opuštena do kraja terapijske seanse.

5.Ni jedan liječnik ne može garantirati ozdravljenje,tako to vrijedi i ovdje. Iscjeljenje ovisi o tome koliko je osoba otvorena za iscjeljenje, koliko je pozitivnih razmišljanja, koliko želi zdravlje... i onda se u okviru svega toga događa ono najbolje što se može dogoditi. Nekad su to manja poboljšanja, nekad jači pomaci, nekad iscjeljenja....

Нема коментара:

Постави коментар