понедељак, 23. фебруар 2015.

Numerološka prognoza za 2015. godinu po mesecima




Januar 2015. godine počinje univerzalnom vibracijom broja 9. Fokus u januaru mesecu biće na dovršavanju svih aktivnosti iz 2014. godine. Broj 9 inspiriše i podiže svest.

Februar 2015. predstavlja vibraciju broja 10. U tarotu ova karta predstavlja točak sreće. Smanjenjem broja 10 dobijamo broj 1 koji je usmeren na nove početke. Tokom februara treba imati jasne životne smernice i ne hvaliti se svojim indivudualnim uspesima.

Mart 2015. godine je predstavljen brojem 11 što predstavlja energiju pojačane svesti i potrebe da se više cene opšte vrednosti. Fokus u ovom mesecu biće usmeren vreme.

April 2015. godine predstavlja univerzalnu vibraciju broja 3. Tokom ovog meseca životna dešavanja mogu biti sporadična i brza. U aprilu je potrebno povesti više računa na finansijskom planu. April će takođe biti mesec emotivnih događaja.

Maj 2015. godine zbog vibracije broja 4 donosi puno stresa i neopreznost. Tokom ovog meseca potrebno je osloboditi se poslova koji donose opterećenje.

Jun 2015. godine predstavlja univerzalnu vibraciju broja 5. Ovde mogu biti prisutne promene na emotivnom planu. Jun 2015. godine će biti mesec velikih promena.

Jul 2015. godine predstavlja vibraciju broja 6. Tokom ovog meseca potrebno je pomoći drugima. Mnoge osobe tada će osećati zbunjenost, ženske osobe će biti osetljivije, dok će intuicija biti pojačana. Tokom jula meseca treba težiti harmoniji i skladu.

Avgust 2015. godine predstavlja duplu 8, što je karmički broj 16. Ovog meseca osetljive osobe bi trebale da se povuču u mirnije okruženje, jer će karmički uticaji biti u porastu. Energetske vibracije ovog broja 16 biće veoma značajne za sve osobe koje se bave astrologijom, numerologijom i tarotom.

Septembar 2015. godine predstavlja univerzalnu vibraciju broja 8 koja je veoma teška i jaka. Tokom ovog meseca treba završiti sve individualne planove i ciljeve. Pojedinci iz broja 8 će osećati moć ovog broja više od drugih. Tokom septembra 2015. godine finansijska situacija će privući mnogo pažnje na globalnom planu.

Oktobar 2015. godine predstavlja vibraciju broja 9. Ovaj mesec ima vibraciju broja 9, ali za razliku od januara meseca oktobar ima višu frekvenciju koja će se brže pokrenuti. Mnoge osobe u ovom periodu mogu osećati emotivno i mentalno otežanje.

Novembar 2015. biće srodan vibraciji 11, koja donosi drugu priliku da podignemo svoju svesti na viši nivo. Na taj način mnoge osobe će dobiti zasluženu nagradu u ovoj karmičkoj godini. Univerzalna vibracija ovog broja donosi nam pozitivne promene koje će brzo biti vidljive.

Decembar 2015. godine predstavlja mesec u kome će sve skrivene namere moćnih osoba biti otkrivene. Ovaj mesec ima u sebi ima visoku vibraciju, pa je potrebno više pažnje obratiti na svoje reči i dela.

1 коментар: