уторак, 7. април 2015.

B r o j e v i ...........

Svako ime odražava karakteristike, svako slovo je vezano uz neki broj ...
A, I, J, = 1
B, K, R =2
C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ =3
D, M, T, Đ, DŽ =4
E, H, N, NJ, X =5
U, V =6
O, Z, Ž =7
F, P = 8
Napišite svoje ime i prema tabeli iznad svakom slovu pridružite odgovarajući broj, potom sve zbrojite, ako ste dobili višeznamenkasti broj, opet ih zbrojite dok ne dobijete broj od 1 – 9
ANA IVIĆ 1+5+1+1+6+1+3=1+8=9

STANISLAVA/KRISTINA/ISIDORA/ sretan broj 1
Samouvjeren i ambiciozan, hrabar istraživač i inovator s velikom unutrašnjom snagom i voljom. Rođeni je vođa i ima velik utjecaj na druge brojeve. U bilo kojem smjeru da krene, postiže maksimum. Ponekad ga obilježava tvrdoglavost. Simbol je sreće i izobilja.

ANDJELA/ NADA /sretan broj 2
Vrlo prilagodljiv i snalažljiv, taktičan i pomirljiv, uvijek usmjeren iznalaženju pravde. Nemiran je i stalno traži nešto novo. Sklon je putovanjima jer ne voli dugo bivati na istom mjestu. Umjetnički je nadaren, nježan i romantičan. Za ovaj broj ljubav je iznad svega. Simbol je vječite promjene.

ANASTASIJA/ SAFET /LIVIA/ sretan broj 3
Ambiciozan i duhovno nadmoćan. To je najveći dobrotvor među brojevima koji je voljan pomagati drugima. Voli red i disciplinu u svemu. Spremno se daje svima, ali i od drugih traži isto. Odan je obitelji i prijateljima te ga krasi razumijevanje i intuicija. Simbol je uspjeha i bogatstva.

DANKA / ELIZABETA/ sretan broj 4
Sasvim osobit, s posebnim kutom gledanja, ponekad i ekscentričan. Ne priznaje autoritet niti važeća pravila, često zauzima suprotan stav od ostalih pa zna imati skrivene neprijatelje. U poslu je energičan i marljiv, a ideje, planove i obaveze ostvaruje do kraja. Simbol je brzih promjena i iznenađenja.

BORKA/ VANJA/BILJANA/ sretan broj 5
Temperamentan i energičan, sklon avanturama i poslovnim rizicima, voli istraživati nova mjesta i nove ideje koje je sposoban dobro unovčiti. Omiljen je u društvu, ima veliki dar zapažanja, brzo i zdravo rasuđivanje Nestrpljiv je i voli mijenjati životnu sredinu. Simbol je komunikativnosti i trgovine

ANDRIJA/ NATASA/ sretan broj 6
Iznimno društven, lako sklapa poznanstva, prijateljstva i ženidbe. Privlačan je i erotičan, voljen i poštovan, ponosan i šarmantan. Krasi ga maštovitost i kreativnost, istinoljubiv je, pun milosrđa i topline. Simbol je ljubavi i umjetnosti.

MAJA/ IVANKA/ sretan broj 7
Originalan, ozbiljan, dostojanstven, nezavisan i studiozan. Ima snažnu intuiciju i blistavu pronicljivost te jako izraženu individualnost. Ima izuzetno moćan um i sposobnost da prodre do nepoznatog. Simbol je maštovitosti, kreativnosti i tajanstvenosti.

BOJANA/ KATARINA/sretan broj 8
Praktičan, temeljit i ozbiljan, pun kreativne energije i naglašenih organizatorskih sposobnosti s jakim osjećajem odgovornosti. Iako u suštini nježan i suosjećajan, skrivajući svoje emocije broj 8 djeluje hladno pa ga drugi uglavnom ne shvaćaju ispravno. Simbol je uspjeha koji dolazi nakon početnih odricanja.

BRANIMIR/ SNEZANA / MILOS / sretan broj 9
Aktivan, odvažan i impulzivan borac na svim područjima života. Čvrstog karaktera, silne energije i snažne volje, bez obzira na početne teškoće, na kraju doživljava uspjeh. Iznad svega cijeni poštenje, a ogorčeni je protivnik svake prevare i nerada. Simbol je fizičke energije, upornosti i srdžbe.

Нема коментара:

Постави коментар